Tekijän todistusblogi

Elämää Jeesuksessa Kristuksessa, todistuksia Hänen ihmeellisestä voimastaan ja kamppailua Totuuden puolesta kaikilla elämän alueilla.

Monday, December 28, 2009

joululaulujen pakanallisuus

Sivuillani on julkaistu selvitys Joulun pakanallisuudesta (se on täällä). Tämä saatanallinen juhlapäivä on osa Rooman porttokirkon Raamatun vastaista oppia, ja sen levinneisyys kertoo karua kieltään tämän opin suosiosta kaikkien kristittyjen keskuudessa, huolimatta siitä että Raamatun sana on sitä vastaan. Tähän oppiin kuuluvat myös sunnuntai-lepopäivä, Astarte-pääsiäinen, ristit, ja paljon muuta, riippuen siitä miten syvällä mikin kirkkokunta ja yksilöuskova on tässä tottelemattomuuden synnissä. Kysyn, jos me kristityt juhlimme tapahtumaa (niinkuin jotkut sanovat, puolustellen joulun viettoaan) eli Jeshuan syntymää (joka sekin on kyseenalaista koska alkuseurakunta ei sellaista viettänyt), emme päivää, miksi juhlia sitä Tammuksen ja kaikkien pakanajumalien syntymäpäivänä? Tämä on mitä suurinta hengellistä sokeutta, ja jopa hengellistä haureutta! Jumala armahtakoon seurakuntaa!

Haluaisin nyt kiinnittää huomiota kristittyjen laulamien joululaulujen pakanallisuuteen. En siis nyt puhu tonttu ja joulupukki-aiheisista lauluista jotka pakanallisuudessaan ovat vailla vertaa, ja joita ei ainakaan kuule kristilliseksi sanotulla Radio Deillä tai seurakunnissa (?). Nostan nyt esiin kaksi kappaletta joita olen kuullut Radio Deiltä ja toista on laulettu omassa seurakunnassanikin. Tämä on ”Varpunen Jouluaamuna”, jossa lauletaan ”En mä ole, lapseni, varpu tästä maasta, olen pieni veljesi, tulin taivahasta.” En voi kuin hämmästellä miten kristityiksi itseään kutsuvat henkilöt voivat esittää näin Raamatun vastaista, demonista, kappaletta! Ja vuodesta toiseen! Haloo! Siinä puhutaan jälleensyntymisestä eläimen ja ihmisen välillä, tai ”sielunvaelluksesta” ja spiritismistä! Jumalalle kuuliaisen ihmisen on irtisanouduttava tällaisesta demonisesta harhaopista jyrkästi ja viivyttelemättä! Muutenkin tämä laulu, monen muun joululaulun ohella, on niin raskas ja surumielinen, vedoten ihmisen väärään sielullisuuteen ja sentimentaalisuuteen, että hirvittää.
Toinen järkyttävä kappale jonka kuulin Radio Deiltä eilen aamulla on ”Oi kuusipuu” jossa ylistetään ja palvotaan saturnalia-juhlan (17.-) ja sen päättävän ”voittamattoman auringon päivän” (25.joulukuuta)-kunniaksi pystyttettyä puuta. Siinä lauletaan esim. näin: ”Oi kuusipuu, oi kuusipuu ja lehväs uskolliset! Oot tervetullut tultuas, kun annat meille lahjojas.” Puulle puhutaan kuin elävälle persoonalle ja sitä kehutaan ”uskolliseksi” ja kuinka se ”antaa lahjojaan”. Tämä on selvää epäjumalanpalvelusta joka rikkoo niin räikeästi kuin vain voi Jumalaa vastaan! Luulisi kristityn tajuavan, mutta kun ei!

Pohdiskelin, mahtoivatko ne israelilaiset jotka vihoittivat Herran pystyttämällä itselleen asera-karsikoita, luulla palvelevansa näin Jumalaa? Tai tekivätkö he sen Jahven palvelemisen ohella? Ehkä monet heistä menivät vain massan mukana, tietämättömyyttään, aivan kuten tänäkin päivänä. Raamatusta voimme kuitenkin lukea että kaikki he joutuivat tuomituiksi. Ongelma ei ollut niinkään asera-karsikko, vaan synti, Herran käskyjen hylkääminen. Eikö siinä mitä näemme tänä päivänä ole kyse samasta asiasta, Herran käskyt on hylätty ja ihmiset kulkevat isiensä demonisen perinteen mukaan, harjoittaen hengellistä haureutta epäjumaliensa kanssa, samalla luullen omistavansa iankaikkisen elämän Jeesuksessa, vaikka eivät halua tehdä parannusta epäjumalanpalveluksestaan. Toorassa sanotaan;
Älä pystytä itsellesi asera-karsikoita, älä mitään puuta, Herran, sinun Jumalasi, alttarin viereen, jonka itsellesi teet; Älä myöskään pystytä itsellesi patsasta, sillä niitä Herra, sinun Jumalasi, vihaa.” 5. Moos. 16:21-22
Tätä ei ole kumottu. Meidät pakanauskovat on oksastettu jaloon öljypuuhun, Israeliin. Emme voi pelastua Tooraa noudattamalla, vaan Jumalan armosta, uskosta Jeshuaan. Toora (=opetus) on kuitenkin opetus joka paljastaa meille Jumalan tahdon mukaisen elämän.
Surullinen tosiasia on, että kristinuskon nimellä kulkeva sekauskonto ajautuu, mikäli mahdollista, yhä kauemmaksi Raamatun uskosta. Meidän Jumalaa rakastavien Jeshuan seuraajien ei kuitenkaan tarvitse sitä tehdä, vaan elää lähellä Herraa joka ainoa hetki, pysyen Hänen ihanassa, täydellisessä, laissaan (tahdossaan).

Älkäämme siis viettäkö joulua tai pystyttäkö joulukuusia, palatkaamme Raamattuun ja Raamatun juhliin. Menkäämme sisään ahtaasta portista,... Hänen nimensä on; Jeshua Messias.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Shalom! Niin joulu kuin Easter ym roomalaiskatoliset juhlat sekä perinteet ovat kristikunnan "kultaisia vasikoita" joiden palvonnasta Jumala vapautti myös minut muutama vuosi sitten.

Henkilökohtainen ennalleenasettaminen takaisin messiaanisuuteen eli alkuseurakunnan uskoon sai minunkin elämässäni nimenomaan alkusysäyksen joulun pakanallisen alkuperän tutkimisesta. Siitä lähti sitten kolmen vuoden aikana eteenpäin sellainen ennalleenasettamisen vyöry ensiksi omassa ja sitten myös vaimoni elämässä! Kiitos JHVH'lle! Näin on käynyt monille muillekin uskoville ympäri maailmaa. Elämme Malakian profetoimia "Elian päivien" aikoja (Mal. 4:1-5. EliYahu (Elia) oli nimenomaan ennalleenasettamisen saarnaaja erityisesti Joosefin sauvalle (pohjois-Israelin 10 heimolle).

Sinulla on hyviä ajatuksia ja kirjoituksia. On ilo huomata, että messiaaninen uskonpuhdistus tuottaa hedelmää joka puolella Suomea ja maailmaa eivätkä ihmiset enää halua tyytyä isiltä perittyihin pakanakristillisiin valheisiin. Siitä osoituksena on myös tämäkin blogi ja varsinainen pääsivustosi.

Jos muistan oikein niin taisit olla mulla kaverina Facebookissakin kun siellä vielä olin.

Siunausta Yeshuan Messiaan nimessä sinulle veljeni,
Pekka H

Mun blogi löytyy täältä (vilkaise jos kiinnostaa): http://www.elianpaivat.blogspot.com

February 18, 2011 at 10:53 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home